Descarrega el programa de Festes⬇️

Programa de Festes Sant Miquel 2021

SALUTACIÓ ALCALDIA I REGIDORA DE CULTURA, FESTES I FIRES

Veïns i veïnes, ja tenim la nostra festa major aquí!

Mentre escrivim aquesta salutació, no podem evitar recordar les últimes festes que vam viure abans de la pandemia i reviure, encara que sigue per uns instants, unes fotografies, uns moments viscuts i compartits inoblidables. Aquelles festes de 2019 van ser les primeres que vam viure des de l’Ajuntament i ja ens acompanyaran per sempre.

El passat 2020 també vam poder viure l’essencia de la festa, treballant conjuntament amb associacions i entitats per fer de la Diada de Sant Miquel un dia especial. No va ser fácil ¡, de fet, el context de pandemia ens va fer renunciar a la totalitat de les festes i en aquell moment ens va forcar a pendre una decisió difícil i que mai hauríem pensat que ens caldria pendre.

Així i tot, i després de conviure amb una pandémia que ja ens ha marcat per sempre, ens felicitem per comprovar que poc a poc i de manera conjunta l’hem anat superant, hem anat lluitant i hem anat avancant cada dia.

Avui ens disposem, ara sí, a viure unes festes més semblants a les del 2019. És cert que encara estan lluny de la realitat que coneixem, d’aquells sopars multitudinaris, d’aquelles places, carrers i recinte plens, peró també és cert que encara hem de protegir-nos i seguir les indicacions i, per tant, posar la salut i la vida al centre de totes les decisions.

I si una cosa són les festes és vida. Vida que ens fa superar qualsevol adversitat, qualsevol incertesa i qualsevol maldecap. Les campanes, la música de la banda, l’alegria de compartir els instants que han superat dificultats, de generació en generació, ¡ la certesa de viure uns dies especials, ens fan a totes i tots especials.

Deixeu-nos que aquest any tinguem un especial record per als hereus i pubilles, hereuets i pubilletes que aquest anys sí tindreu la nit que us mereixeu. Sou especials i tindreu el record especial que de ben segur sempre recordareu.

També un record especial per a la gent gran i jóvens per ser els col·lectius amb més dificultat durant tota la pandemia i, sobretot, un record per als veins i veines que la pandemia ens ha robat i que de ben segur allí on sigueu ens mirareu amb estima.

Tivenysans i Tivenysanes, gaudiu de la festa major, gaudiu de cada acte, gaudiu de ser del poble.

Associacions i entitats, grácies com sempre per ser el motor del poble i per fer que Tivenys mai s’ature.

Per últim, agrair a la pregonera d’aquestes festes, la dedicació i l’acompanyament tan important durant la seva tasca i especialment durant els moments més difícils.

Ara és l’hora, sortiu al carrer!