Descarrega el programa de Festes⬇️

Programa Festes Sant Miquel 2022

SALUTACIÓ ALCALDIA

Veïns i veïnes, ara si, ja tenim a tocar les Festes Majors del poble.

Vull començar la meua salutació per on normalment acaben els discursos, pels agraïments, perquè considero que, a les portes de viure unes festes que fa molt temps que esperem, és necessari i us vull agrair a tothom el camí fet fins aquí. Gràcies als associacions i entitats que feu possible la festa, gràcies per donar forma els actes que la fan grans i gràcies al conjunt del poble per participar de la vida del nostre municipi, des de gener fins a desembre, donant vida i fent possible que Tivenys avanci a cada passa.

Gràcies als comerços, que doneu vida i servei al poble i que també feu possible la festa. Gràcies als treballadors i treballadores que incansablement i més en aquestes dates, feu un esforç afegit per cobrir cada detall. Gràcies regidoria de Festes per confeccionar i dirigir uns festes majors com les que viurem.

Enguany les festes són més especials que mai, per molts motius…per la durada; tornarem a viure unes festes ininterrompudes que s’inicien la nit del divendres 23 i tancarem la tarde nit del dia 2, ens esperen molts dies de festa que consoliden un model de festes participatiu, dinàmic i en més dies que mai.

Hem confeccionat aquestes festes pensant en tothom, des dels més menuts i menudes als nostres iaios i iaies. Tornen les paelles populars, torna el ball i tornen els actes per a la gent gran, la carpa jove, els actes més tradicionals i també nous actes per seguir fent de Sant Miquel les festes més importants de l’any. Teniu a les mans un programa per viure’l i per compartir a cada acte, a cada dia, a cada instant.

Us desitjo de tot cor unes bones festes majors, gaudi-les molt. Ens queden més festes per compartir en un futur, moltes festes de Sant Miquel que tenim per endavant, però aquestes les tenim a tocar i per tant, us demano que agafeu forces per desconnectar en aquestes esperades dates, per participar dels actes, per fer-ho en família i amics, per sentir la música, les campanes i el so d’un carrer que serà el batec d’un poble que vol viure.

SALUTACIÓ REGIDORA DE CULTURA, FESTES I FIRES

Quan arriben les primeres pluges d’agost ja sentim aquella olor, tanquem els ulls, tot pensant en que s’apropa la tardor. I un dia ens despertem amb les campanes al vol, anuncien que, ara ja si, tornem a estar en Festa Major!

El 2019 vaig prometre el càrrec de Regidora a l’Ajuntament de Tivenys, acceptant el repte de transformar la festa major del nostre poble i aconseguir que veïns, veïnes i visitants la gaudissiu com mai. Aquest i FirArrels han estat els majors reptes de la regidoria, sense deixar de banda l’agenda anual, que ha capgirat culturalment del revés el nostre poble.

Tenir la sort d’estar a la Regidoria de Cultura, Festes i Fires fa que l’assoliment d’aquests reptes sigui més palpable entre la gent, ja que en moments de festa i diversió, les persones ens apropem i compartim aquesta felicitat que arriba quan les coses es fan amb molta il·lusió i estima. Treballar per fer feliç a tot un poble i, a més a més, fer-ho des de la vessant que més t’agrada, és tan reconfortant que supera qualsevol dificultat.

Aquests darrers 3 anys han sigut molt especials. El 2019 per ser el primer i els altres 2 per la pandèmia. Tot i així, penso que no canviaria res del que hem viscut junts les darreres festes majors, perquè, siguin com siguin, han sigut les nostres festes.

Però enguany, xiquets i xiquetes, és any de fer-la grossa, és any de donar-ho tot, gaudiu de tots i cada un dels actes, que us ho ben mereixeu. Preparem-nos per escriure una nova pàgina al llibre que quedarà per sempre, el llibre que fa 3 anys Implicats vam començar, la història d’un poble feta de moments tan màgics com la seva festa major.