Firarrels edició 2022 (Portada)
Firarrels edició 2022 (Programació)

Aquest 2022 Tivenys estrenarà fira, una fira temàtica innovadora que pretén diferenciar-se de la resta de fires del territori. La propera primavera convertirem el centre del poble en un altre país. Aquesta primera edició, el protagonista serà ROMANIA, farem que el visitant s’endinsi i es senti part d’aquelles terres.

FirArrels, tal i com l’hem batejada, vol mostrar al seu públic la gastronomia i la cultura típica del país escollit, cuinant els seus menjars i exhibint els seus balls i vestits tradicionals. L’objectiu no és altre que poder conèixer altres arrels, costums i tradicions i conviure amb elles tot un cap de setmana ple d’activitats, de mostra gastronòmica i cultural per a totes les edats.

La fira es celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig, ocupant tres espais principals, la Plaça Major, el Recinte Firal i els carrers que uneixen ambdós anteriors. La distribució entre els diferents espais pretén ser ordenada, amb una zona destinada a aquest país protagonista, una altra amb estands d’altres països o regions i la tercera allotjarà la part culinària, tant del país convidat com de qualsevol dels altres que hi vulgui participar, començant per la nostra tradició gastronòmica que, per suposat, també hi serà present.

T’hi esperem!

Firarrels edició 2022 (Recorregut Fires i Expositors)
Firarrels edició 2022 (Programació del 6 al 8 de maig)