Descarrega el programa de Festes⬇️

Programa Festes Sant Miquel 2023

SALUTACIÓ ALCALDIA I REGIDORA DE CULTURA, FESTES I FIRES

Veïns i veïnes del poble, ja tenim la festa major aquí i esperem que estigueu preparats i preparades per gaudir d’una setmana intensa: Tivenys! ja estem a les portes de les nostres festes majors!

Com tots els anys, en nom del conjunt de l’Ajuntament, us enviem una salutació amb tot l’afecte i us desitgem que tingueu unes grans festes. Tornem a tindre Sant Miquel a tocar i això vol dir que ens esperen dies intensos, dies on xalarem en tots i cadascun dels actes i on totes i tots vatros en sereu protagonistes. Una salutació en nom de tota la casa, del conjunt de treballadors i treballadores i de tots els regidors i regidores, en especial de la regidoria de festes i fires que, com sempre, ha treballat intensament per poder oferir-vos un programa d’actes per a totes les edats i sectors de la població. Un treball fet des de la il·lusió que suposa confeccionar les festes del nostre poble, unes noves festes que segueixen la dinàmica que poc a poc anem consolidant: més dies, més actes, mes diversitat i més carrer que mai.

Volem agrair com sempre el treball de les associacions, element clau de la celebració de les festes, perquè les festes sou vatros i és gràcies a vatros i al vostre treball colze a colze que les festes són una realitat. Gràcies com sempre associacions i entitats per ser el batec que mou el poble i fer-nos un poble especial. Enguany també volem adreçar una salutació molt especial a la família Espinós per poder honorar la memòria de Miquel en el pregó d’enguany i així retre un homenatge molt merescut a una persona que va portar sempre el nom de Tivenys allà on va anar.

No ens deixem de mencionar a les protagonistes de cada edició de festes, les pubilles, pubilletes i hereus majors i infantils. Aprofiteu cada acte on sereu protagonistes, gaudiu del fet de poder ser la baula de futur del nostre poble i de seguir la tradició que any rere any anem passant i fent perdurar, garantint així que som un poble que valorem el que som i el que tenim i que volem avançar mirant sempre als nostres orígens. Un agraïment també als comerços, establiments i empreses que feu possible la festa, que col·laboreu en qualsevol dels àmbits i especialment als que patrocineu els actes de la festa major, a totes i tots vatros que ens ajudeu a viure-la un any més.

Tivenysans i Tivenysanes, ara ha arribat el moment de viure les festes, de gaudir de cada acte, de cada instant, de sortir a totes hores, de compartir i d’estimar, és l’hora de la festa major, és l’hora de SANT MIQUEL!

Pregó
Pregó
Pregó
Pregó