Salutació: Eladi Galbe Mauri.

Veïns i veïnes, ara si, ja tenim a tocar les Festes Majors del poble.
Vull començar la meua salutació per on normalment acaben els discursos, pels agraïments, perquè considero que, a les portes de viure unes festes que fa molt temps que esperem, és necessari i us vull agrair a tothom el camí fet fins aquí. Gràcies als associacions i entitats que feu possible la festa, gràcies per donar forma els actes que la fan grans i gràcies al conjunt del poble per participar de la vida del nostre municipi, des de gener fins a desembre, donant vida i fent possible que Tivenys avanci a cada passa.
Gràcies als comerços, que doneu vida i servei al poble i que també feu possible la festa. Gràcies als treballadors i treballadores que incansablement i més en aquestes dates, feu un esforç afegit per cobrir cada detall. Gràcies regidoria de Festes per confeccionar i dirigir uns festes majors com les que viurem.
Enguany les festes són més especials que mai, per molts motius…per la durada; tornarem a viure unes festes ininterrompudes que s’inicien la nit del divendres 23 i tancarem la tarde nit del dia 2, ens esperen molts dies de festa que consoliden un model de festes participatiu, dinàmic i en més dies que mai.
Hem confeccionat aquestes festes pensant en tothom, des dels més menuts i menudes als nostres iaios i iaies. Tornen les paelles populars, torna el ball i tornen els actes per a la gent gran, la carpa jove, els actes més tradicionals i també nous actes per seguir fent de Sant Miquel les festes més importants de l’any.
Teniu a les mans un programa per viure’l i per compartir a cada acte, a cada dia, a cada instant.
Us desitjo de tot cor unes bones festes majors, gaudi-les molt. Ens queden més festes per compartir en un futur, moltes festes de Sant Miquel que tenim per endavant, però aquestes les tenim a tocar i per tant, us demano que agafeu forces per desconnectar en aquestes esperades dates, per participar dels actes, per fer-ho en família i amics, per sentir la música, les campanes i el so d’un carrer que serà el batec d’un poble que vol viure. 

Del 23 de setembre al 2 d’octubre. T’hi esperem!