Com bé diu el nom aquest allotjament, envoltat d’oliveres plenes d’història, hi trobem un allotjament únic i de disseny: La Casa Cova.

Arrecerada en el racó d’una antiga terrassa d’oliveres, aquesta propietat s’integra delicadament en el paisatge. Construïda sota terra amb forma d’anell, els sostres corbs i els pous de llum atrapen els sentits.

dos dormitoris dobles molt frescos a la part posterior, una cambra de bany a mida i un enorme menjador-cuina-sala d’estar. Un atri elevat, ple de plantes, inunda la propietat de llum natural i la decoració és sens dubte diferent! Els encanta la il·luminació i han pintat llums de colors a la cuina que canvien suaument a través de la gamma de l’arc de Sant Martí només per diversió!

Tenim accés a Internet, reproductor de DVD i equip de música. Hi ha un gran porxo davanter per menjar a la fresca i descansar gaudint dels impressionants paisatges muntanyencs, amb una barbacoa d’obra. Ens encanta crear ambients amb una atmosfera enfocada a la comoditat i el relax dels nostres hostes.