La Finca Florecer es troba just davant del poble de Tivenys, a les muntanyes de Les Planes. L’allotjament conta amb piscina privada, vistes a la piscina i pati. Té aparcament privat i WiFi gratuïta.

La cabanya, té totes les comoditats que necessites, fins i tot dues bicicletes que pots utilitzar durant l’estància per poder explorar els voltants o fer les excursions que et proposem des de Turisme Tivenys.

La propietària, utilitza els coneixements de la permacultura, que són un conjunt de pràctiques i formes de pensar per tal de crear una producció agrícola sostenible, molt eficient en energia i respectuosa dels éssers vius. Per això, la caseta està alimentada amb energia solar.

La casa conta amb 1 dormitori, cuina i dos banys amb dutxa, articles d’higiene i rentadora. A més també hi ha un solàrium i barbacoa, al jardí, que podràs utilitzar mentre et relaxes escoltant els ocells del voltant i la brisa de la naturalesa.

Està situada a la part superior de la muntanya amb bones vistes a les muntanyes del Ports, mentre que també podràs observar la serra de Cardó. Des d’aquest allotjament podràs fer-ho tot, tant relaxar-te com visitar i fer turisme actiu.